ETN7.0

Információ az új ETN-ről

nyil Tájékoztató PDF formátumban

GyIK
Mi a teendő, ha nem emlékszik a régi belépési azonosítóra és jelszóra?
Ebben az esetben kérjük, forduljon az intézményi ETN felelőshöz, aki megadja az ETN azonosítóját és regisztrációs kódját. Így új felhasználóként a bal oldali regisztráció menüben regisztrálhat.
Mit kell tennem, ha új felhasználó vagyok?
Az ETN-be való belépéshez egyszeri regisztráció szükséges. Az intézményi ETN felelőstől kapott egy tízjegyű ETN azonosítót és egy négyjegyű regisztrációs kódot.
A bal oldali menüsorban kattintson a nyil regisztráció menüre, itt adjon meg a megkapott adatain kívül egy azonosító e-mail címet, amelyre elküldjük a belépéshez szükséges jelszavát.
Mire szolgál az azonosító e-mail cím?
A regisztrációban meg kell adnia egy e-mail címet, amely ezentúl a belépéshez kell használnia. Erre az e-mail címre az ETN automatikusan elküldi Önnek az új jelszavát, amely később megváltoztatható. A továbbiakban a belépéskor mindig ezzel az e-mail címmel (mint azonosítóval) és jelszóval tud belépni az ETN-be.
Az itt megadott e-mail címet (belső e-mail), az ETN bizalmasan kezeli, ezt nem jelenteti meg a tudakozó oldalain, és nem küldi el a Felsőoktatási Regisztrációs Rendszerbe (FIR). Az információszolgáltatás céljára (tudakozó, FIR) külön elérhetőségi e-mail cím szolgál (külső e-mail). Természetesen a két e-mail cím lehet ugyanaz. Az azonosításhoz megadott e-mail címet tanácsos rendszeresen olvasni. Az azonosító e-mail cím
- Egyértelműen azonosítja a felhasználót.
- Jelszó elfelejtése esetén erre a címre automatikusan új jelszó kérhető.
- Erre az e-mail címre küldi az ETN a fontos rendszerüzeneteket, illetve ide érkeznek az ETN körlevelek is.
Nem érkezett meg az e-mail címemre a jelszó. Mi a teendő?
A levelezőrendszerektől függően a jelszót tartalmazó e-mail nem mindig azonnal érkezik meg. Ha már hosszú ideje várakozik, akkor az alábbi megoldási lehetőségek vannak:
- Ha ideiglenes probléma lépett fel a levelezés során, akkor a bal oldalon az nyil elfelejtett jelszó alatt az ETN újra küldi jelszavát.
- Ha elgépelte az e-mail címét, akkor új regisztrációs kódot kell kérnie az intézményi ETN felelőstől.
nyilsúgó új ablakban
 
impresszum adatvédelem nyomtatási kép impresszum impresszum impresszum akadálymentes változat2024-07-25, 30.hét© kodasoft 2001-2024